logo
luni, 18 februarie 2019


Categorii

Backstreet Boys, revine pe primul loc în Billboard 200 după aproximativ 20 de ani

Grupul Backstreet Boys s-a clasat, după aproximativ 20 de ani, pe primul loc în topul Billboard 200, cu albumul „DNA”.

Acesta este al treilea material de studio al grupului american care ajunge în fruntea clasamentului albumelor şi primul de la „Black & Blue”, care a petrecut două săptămâni pe primul loc în decembrie 2000.

„DNA” a fost lansat pe 25 ianuarie şi a debutat pe primul loc cu 234.000 de unităţi vândute în săptămâna încheiată pe 1 februarie, potrivit Nielsen Music.

Discul este al zecelea al Backstreet Boys care ajunge în top 10 al Billboard 200. Primul a fost albumul omonim, din 1997, care a ajuns cel mai sus pe poziţia a patra.

Rapperul Future, care a înregistrat al şaselea album numărul 1 în topul Billboard 200 cu „Future Hndrxx Presents: The WIZRD”, s-a clasat acum pe locul al doilea. În a doua săptămână de la lansare, albumul a fost vândut în 56.000 de unităţi.

„A Boogie Wit da Hoodie” al lui Hoodie SZN s-a menţinut pe locul al treilea, cu 47.000 de unităţi vândute în a şasea săptămână de top, iar coloana sonoră a filmului „A Star is Born”, semnată de Lady Gaga şi Bradley Cooper, a urcat patru locuri, până pe patru, cu 40.000 de unităţi vândute în a 17-a săptămână de la lansare.

Albumul de coveruri al trupei Weezer a urcat 42 de locuri, până pe cinci, cu 39.000 de unităţi vândute în prima săptămână plină petrecută în clasament. Supranumit „Teal Album”, discul omonim al grupului cuprinde, între altele, piese Toto şi TLC.

Post Malone şi „beerbongs & bentleys” au urcat un loc, până pe şase, cu 36.000 de unităţi vândute în a 40-a săptămână de la lansare.

„Championships” al lui Meek Mill a coborât o poziţie, până pe şapte, cu aproximativ 36.000 de unităţi vândute în a noua săptămână de top, iar 21 Savage cu „I Am > I Was” a coborât trei locuri, până pe opt, cu 35.000 de unităţi vândute în a şasea săptămână.

Albumul „Astroworld” al lui Travis Scott a urcat o poziţie, până pe nouă, cu 34.000 de unităţi vândute în a 26-a săptămână de la lansare, în timp ce coloana sonoră a animaţiei „Spider-Man: Into the Spider-Verse” s-a clasat pe zece, în coborâre şase locuri, cu aproximativ 34.000 de unităţi vândute în a şaptea săptămână.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album).

4 feb 11:47
Comentarii
Ultimele Știri
SocialCreierul femeilor îmbătrâneşte mai încet decât cel al bărbaţ...

Studiile arată că creierul unei femei este cu trei ani mai tânăr decât cel al unui bărbat de aceeaşi vârstă. Cercetători...

SocialPovestea profesorului care a scris o carte despre rezistenţa...

Un cercetător şi profesor apreciat, Grigore Constantinescu a scris printre altele şi o carte despre rezistenţa anticomun...

SocialTop 10 bancuri cu străini. Cum aleg chinezii numele copiilor...

Românii nu ţin cont de naţionalitate atunci când vine vorba de bancuri. Vă prezentăm o selecţie cu bancuri ce au ca prot...

SocialDe unde vine celebra expresie „salvaţi de clopoţel” şi ce le...

Inventarea anesteziei, pe lângă evidentele avantaje, a dat bătăi de cap mediclilor, care uneori nu mai reuşeau să-şi adu...

SocialCum se plantează bulbii de lalele, narcise şi crocuşi pentru...

Pentru ca în luna aprilie să aveţi o grădină plină de flori, ar trebui ca încă de acum să păziţi o zi cu soare şi să înc...

SocialCum se prepară budinca din mac: secretele faimoasei Sanda Ma...

Vă propunem o budincă dulce cu mac, după o reţetă veche a Sandei Marin, autoarea celebrei cărţi de bucate româneşti....

ExternePatru din cinci preoţi de la Vatican ar fi homosexuali. Un j...

Investigaţiile jurnalistului francez Frédéric Martel dezvăluie culisele Vaticanului. Unii dintre preoţii cu cel mai mai ...

SportLiga Campionilor - Real şi Tottenham, calificări ca şi rezol...

Miercuri seară s-au disputat alte două meciuri în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. Real a câştigat la...

EconomicContractele de închiriere pot fi înregistrate din nou la Fis...

Fiscul a stabilit noua procedură de înregistrare a contractelor de închiriere la organele fiscale, care permite acum inc...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].