logo
miercuri, 20 martie 2019


Categorii

Cele mai bune bancuri cu studenţi. Cum scapi de nota 4 la examenul de Logică

Pe internet circulă multe bancuri şi glume pe seama studenţilor. În cele ce urmează vă vom prezenta o colecţie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au în prim-plan studenţii.

1. Un student la Facultatea de drept, examen oral. Profesorul: - Ce este frauda? - Ceea ce încercaţi dumneavoastră să faceţi cu mine! - Explică-te! - Conform codului penal "comite frauda acel ce profită de ignoranţa altuia pentru a-l prejudicia".

2. Un student se duce la cantină şi singurul loc liber este lângă un profesor. Neavând ce face, se aşează acolo. Profesorul spune: - Porcul nu-i este prieten porumbelului. Studentul răspunde: - Bine, atunci eu am zburat. Enervat la culme, la examen, profesorul îi pune studentului cele mai grele întrebări, dar acesta răspunde la toate. În cele din urma, profesorul îl întreabă: - Vezi pe drum un sac de minte şi unul de bani. Pe care îl iei? - Pe cel cu bani. - Eu l-aş lua pe cel cu minte. - Fiecare cu ce n-are... Profesorul, furios de-a dreptul, îi scrie pe lucrare BOU. Studentul merge la el şi îi spune: - Domnule profesor, v-aţi semnat, dar nu aţi trecut nota!

3. Un student, este chemat de decan: - Ai fost văzut azi-noapte în căminul fetelor. Pentru asta, trebuie să plăteşti, conform regulamentului, o amendă de 100 de lei. Dacă mai eşti prins o dată, suma se dublează, şi aşa mai departe... - Domnule decan, dacă achit în avans pentru tot semestrul, oferiţi vreun discount?

4. Examen în anul I de facultate. Profesorul stă cu faţa la geam - studenţii copiază pe rupte. Când profesorul se întoarce cu faţa la studenţi, toţi se prefac că scriu de zor. Examen în anul II de facultate. Profesorul stă cu faţa la geam - studenţii copiază pe rupte. Când profesorul se întoarce cu faţa la studenţi, aceştia copiază în continuare. Când profesorul bate cu pixul în masa, studenţii se prefac că scriu de zor. Examen în ultimul an de facultate. Profesorul stă cu faţa la geam - studenţii copiază pe rupte. Când profesorul se întoarce cu faţa la studenţi, aceştia continuă cu copiatul. Când un student din ultimele rânduri bate cu pixul în masă, profesorul se întoarce cu faţa la geam.

5. Un student ia nota 4 la examenul de Logică şi îi propune profesorului: - Daca vă pun o întrebare logică şi nu-mi răspundeţi îmi măriţi nota? Profesorul: - Da! - Ce este ilogic, dar legal, logic dar ilegal şi totodată ilogic şi ilegal? Se gândeşte profesorul, nu găseşte răspuns şi-i măreşte nota. Studentul răspunde: - Că dumneavoastră aveţi 60 de ani şi sunteţi căsătorit cu una de 24 - este ilogic, dar legal; ca soţia dumneavoastră are un amant de vârsta ei - este logic, dar ilegal; că dumneavoastră îi măriţi nota amantului soţiei - este şi ilogic şi ilegal.

6. Tatăl vine la oraş în vizită la fiul student. A sosit seara, e întuneric afară şi nu se vede nici o mişcare, nimeni pe care să întrebe, aşa că se apropie de cămin şi strigă: - Stelian Popescu unde stă? Se aude o voce plictisită : - Sprijină-l de uşă că venim noi să-l luăm!

7. Un student de la universitatea tehnică se transferă la teologie, iar în timpul unui seminar adoarme. Profesorul, văzând că tânărul este prea concentrat cu lumea viselor, îi spune rapid: - Ce e Forţa Dumnezeiască? Tânărul student încă adormit răspunde: - Masa Dumnezeiască ori Acceleraţia Dumnezeiască!

8. Doi studenţi la Politehnică mergeau prin campus şi unul dintre ei spune: - De unde ai bicicleta asta superbă? - Să vezi, ieri mergeam pe aici gândindu-mă la referatele mele, când a apărut în faţa mea o femeie foarte frumoasă pe această bicicletă. Şi-a scos toate hainele şi mi-a spus: "Ia de la mine orice pofteşti". Celălalt dă din cap înţelegător şi zice: - Ai făcut o alegere bună. Hainele ei probabil nu ţi se potriveau!

9. Un student vrea să intre într-un cămin de fete. Paznicul întreabă: – La cine mergeţi? – La cine mă sfătuiţi.

10. - Fiul meu e student. Când îmi scrie, trebuie să deschid dicţionarul. - Şi al meu e student. Când îmi scrie, trebuie să deschid carnetul de cecuri.

13 ian 04:34
Comentarii
Ultimele Știri
SocialDocumente desecretizate de CIA despre prezenţa armatei sovie...

Spionii Statelor Unite ale Americii au fost deosebit de activi în România după cel de-Al Doilea Război Mondial, în condi...

SocialIes viperele din hibernare. Care sunt zonele din România cel...

Martie este luna în care viperele ies din hibernare. Caraş-Severin este unul dintre judeţele unde viperele sunt la ele a...

SocialFOTO Aventura unei românce în Japonia: „Poate să ţi se pară ...

O familie de români petrece câteva luni pe an în Ţara Soarelui Răsare, datorită jobului unuia dintre membri. I-am rugat ...

SocialDe ce îngăduie Dumnezeu suferinţa copiilor. Explicaţiile teo...

Multă lume se întreabă de ce permite Dumnezeu ca cei mici să sufere de anumite boli grave. Explicaţiile teologilor sunt ...

SocialIstoria Imnurilor Naţionale ale României. Cum a fost selecta...

Muzica militară de fanfară îşi are începuturile în primele decenii ale secolului al XIX-lea. „În numele Guvernului” este...

ExterneVIDEO Jurnalistă catolică, anchetată de poliţia britanică du...

O jurnalistă cu convingeri catolice conservatoare, mamă a 5 copii, este anchetată de poliţia din Surrey, sud-estul Angli...

PoliticTeodorovici: Vom modifica OUG 114: „taxa pe lăcomie” se schi...

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marţi seara, la TVR 1, că OUG 114 va fi modificată, iar „taxa pe lă...

SocialProiecte de 6,7 milioane de lei semnate la Zalău. Peste 600 ...

Cele două investiţii vor fi implementate cu finanţare din fonduri europene nerambursabile, în cadrul POR 2014-2020.

PoliticTeodorovici: Cândva o să candidez şi la prezidenţialele din ...

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marţi seara, într-o emisiune la TVR 1, că intenţionează să c...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].