logo
luni, 24 iunie 2019


Categorii

Control Club: Jazz Nouveau. Află programul

Judith Hill (US) Sursa foto: infomusic.ro

Mark Guiliana, Andy Sheppard, Eivind Aarset şi alte mari nume ale jazzului mondial vor concerta la Bucureşti, în Control Club, începând de luni, la cel de-al treilea sezon Jazz Nouveau, informează un comunicat de presă transmis Agerpres.

Afla programul complet AICI

24 septembrie 2018: Artista americană Judith Hill (voce, chitară şi pian) deschide, luni, ediţia 2018 a Jazz Nouveau în Control Club, de la ora 20,00, alături de Tony Maiden (chitară), Peewee Hill (chitară bas), Michael White (tobe), Michiko Hill (clape), Myra Washington (backing vocals).

Hill, care va fi prezentă pentru prima dată în România, va prezenta la Bucureşti, în cadrul unui turneu european de promovare, cel de-al doilea album al său, "Golden Child".

25 septembrie: Poetrip – „Bla Bla Bla”, single & video release show

15 octombrie: un alt concert în premieră în România va fi cel susţinut de Mark Guiliana Jazz Quartet. Considerat deja unul dintre cei mai influenţi artişti, aflat în avangarda jazzului contemporan, Guiliana a fost desemnat în 2017 Best Jazz Drummer de cunoscuta publicaţie Modern Drummer.

22 noiembrie: Arild Andersen Trio va fi prezent în Control Club pe 22 noiembrie. Format în 2007, Trio-ul lui Arild Andersen îi include pe saxofonistul scoţian Tommy Smith şi pe bateristul italian Paolo Vinaccia.

5 noiembrie: un alt grup norvegian, Eivind Aarset Quartet, va concerta la Bucureşti

Pe scenă, lui Eivind Aarset i se vor alătura doi baterişti - Erland Dahlen (Madrugada, Mike Patton, Mathias Eick) şi Wetle Holte (Bugge Wesseltoft, Anja Garbarek), precum şi basistul Audun Erlien (Bernhoft, Nils Petter Molvaer).

19 noiembrie: trupa britanică Mammal Hands va concerta pentru prima dată la Bucureşti .

Jordan Smart - saxofon, Nick Smart - pian, Jesse Barret - tobe/percuţii au trei albume la activ, Animalia (2014), Floa (2016) şi Shadow Work (2017), toate editate de Casa de Discuri Gondwana Records, cunoscută pentru colaborările cu Portico Quartet şi GoGo Penguin.

3 decembrie:pentru prima dată va concerta în România şi grupul Marc Ribot's Ceramic Dog, .

Veteranul chitarist american Marc Ribot va fi acompaniat la Bucureşti de basistul Shahzad Ismaily (Secret Chiefs 3, Will Oldham, Ben Frost) şi bateristul Ches Smith (Xiu Xiu, Secret Chiefs 3, Trevor Dunn's Trio Convulsant).

10 decembrie: sezonul al III-lea Jazz Nouveau se încheie cu concertul Andy Sheppard Quartet (Andy Sheppard - saxofon tenor, saxofon soprano, Eivind Aarset - chitară, Michel Benita - bas, Sebastian Rochford - tobe) .

Sheppard este unul dintre saxofoniştii britanici cu un impact semnificativ asupra scenei internaţionale de jazz, cântând şi compunând atât pentru proiectele sale solo, cât şi pentru big band-uri şi orchestre de cameră.

Andy Sheppard Quartet vor prezenta în premieră în Bucureşti cel mai recent disc, "Romaria", editat la ECM anul acesta, şi produs de Manfred Eicher, respectatul fondator al celebrei case de discuri germane.

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventbook.ro.

24 sep 16:04
Comentarii
Ultimele Știri
EntertainmentMet Gala 2019 | Kim Kardashian şi-a făcut apariţia „udă leoa...

Vedeta Kim Kardashian şi-a făcut apariţia într-o ţinută provocatoare la Gala Muzeului Metropolitin, cel mai aşteptat eve...

SocialUn nou caz de CREŞĂ a groazei: Două îngrijitoare ar fi agres...

Poliţiştii au început cercetările la o creşă din Năvodari, judeţul Constanţa, după ce două educatoare au fost acuzate de...

EntertainmentExtravaganţă sub privirile tuturor: Lady Gaga s-a dezbrăcăt ...

Cântăreaţa americană Lady Gaga a schimbat patru ţinute în 15 minute la ediţia de anul acesta a Met Gala de la New York, ...

SocialReferendum 2019. Opinia unui ONG: Întrebările sunt un simplu...

APADOR-CH, asociaţie pentru apărarea drepturilor omului, consideră că întrebările anunţate pentru referendumul din 26 ma...

SocialOm de afaceri din Braşov inclus în Topul Forbes, reţinut dup...

Un cunoscut om de afaceri din Braşov a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că şi-a omorât bunica, anunţă Parchetu...

SocialUrgenţă medicală: Un tânăr cu arsuri grave, transportat în s...

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, efectuează marţi o ...

SocialCaz medical, afectat de vremea rea. Ambulanţă blocată 15 ore...

O ambulanţă a rămas blocată 15 ore într-o localitate din Argeş, unde mersese la o femeie aflată în stop cardio-respirato...

PoliticLIVE Un nou judecător la CCR. Camera Deputaţilor alege ACUM ...

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, raport favorabil pentru toţi cei trei candidaţi la funcţia de j...

SocialATP Madrid: Radu Albot i-a cedat în trei seturi lui Fernando...

Tenismanul moldovean Radu Albot, numărul 44 mondial, nu a reuşit să se califice în şaisprezecimile de finală ale turneul...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].