logo
marţi, 11 decembrie 2018


Categorii

Critics' Choice Awards: "The Shape of Water" şi "Big Little Lies", marii câştigători

Filmul lui Guillermo del Toro a câştigat patru premii, inclusiv pe cel pentru "cel mai bun regizor". 

La capitolul televiziune, "Big Little Lies" a câştigat patru premii: "cea mai bună miniserie" şi "cea mai bună actriţă într-un film pentru TV sau miniserie". 

Gary Oldman a fost desemnat "cel mai bun actor" pentru rolul din "Darkest Hour", iar în categoria feminină echivalentă Frances McDormand pentru rolul din "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri". 

"Cel mai bun actor în rol secundar" a fost Sam Rockwell în "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" şi Allison Janney - "cea mai bună actriţă în rol secundar" pentru interpretarea din "I, Tonya". 

Actriţa Brooklynn Prince a fost desemnată "cel mai bun tânăr actor" cu rolul din "The Florida Project". 

"Cel mai bun regizor" a fost Guillermo del Toro pentru "The Shape of Water", iar "cel mai bun scenariu original" a fost al lui Jordan Peele - "Get Out". 

Premiul pentru "cel mai bun scenariu adaptat" a ajuns la James Ivory - "Call Me by Your Name", iar "cea mai bună imagine" a fost a lui Roger Deakins - "Blade Runner 2049". 

Mark Bridges a câştigat premiul pentru "cele mai bune costume" - "Phantom Thread", în timp ce premiul pentru "cel mai bun machiaj" a revenit filmului "Darkest Hour". 

"Coco" a fost desemnat cel mai bun film de animaţie, iar "The Big Sick" - "cea mai bună comedie". 

James Franco a obţinut premiul pentru "cel mai bun actor într-o comedie" - "The Disaster Artist", iar Margot Robbie "cea mai bună actriţă într-o comedie" - "I, Tonya". 

La categoria "cel mai bun film SF/ horror" s-a impus "Get Out" iar pelicula "In the Fade", semnată de regizorul german Fatih Akin, a fost desemnată "cel mai bun film străin". 

Cel mai bun cântec a fost ales "Remember Me", din filmul "Coco", regizat de Lee Unkrich. 

Cel mai bun serial dramatic - "Povestea Slujitoarei/ Handmaid's Tale". 

Cei mai buni actori într-un serial dramatic au fost Sterling K. Brown - "This Is Us" (NBC), respectiv Elisabeth Moss -  "The Handmaid’s Tale" (Hulu). 

La categoria "cel mai bun talk-show" a fost ales "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" (NBC) şi Ru Paul a fost desemnat "cea mai bună gazdă a unui reality show". 

Premiile Critics' Choice sunt decernate în fiecare an de Broadcast Film Critics Association, care decernează trofee în 27 de categorii.

12 ian 11:55
Comentarii
Ultimele Știri
EvenimentCărţile de identitate româneşti, bariere pentru libera circu...

Cartea de identitate romanească nu îndeplineşte măsuri minime de siguranţă recunoscute de statele membre UE, acuză român...

SocialVIDEO Până unde poate duce încăpăţânarea unui om: să facă o ...

Într-o ţară din lume există o clădire prin care trece, la propriu, o autostradă. Proprietarul a refuzat să dea clădirea ...

SocialDe ce este important ca familia să se adune la masă măcar o ...

Specialiştii spun că familia ar trebui să se unească la masă măcar o dată pe zi pentru a discuta despre probleme şi desp...

SocialCe înseamnă decantarea unui vin şi cum se realizează procesu...

Decantarea vinului este un proces absolut necesar pentru ca licoarea să-şi arate adevărata valoare. Procesul este simplu...

SocialMisiunea comandoului de cercetaşi din Buzău, în timpul revol...

S-au scurs 29 de ani de când revolta timişorenilor a aprins Revoluţia ce avea să schimbe soarta României. Protestele vio...

ExterneRusoaica Maria Butina, gata să pledeze „vinovată“ la acuzaţi...

Agenta rusă Maria Butina, suspectată că a încercat să se infiltreze în Asociaţia Naţională a Armelor de Foc din SUA (NRA...

EconomicPlăţile pentru zilieri cresc odată cu salariul minim

După majorarea recent adoptată de Guvern a salariului minim, începând cu 1 ianuarie 2019, lucrătorii cu ziua vor benefic...

Politic„A fost tot timpul pe malul Prutului şi şi-a dezvoltat aface...

„A fost tot timpul pe malul Prutului şi şi-a dezvoltat afacerile întâi în România, după care a revenit în Republica Mold...

EconomicGuvernarea la bilanţul de doi ani. Ce a făcut PSD din câte a...

La doi ani după ce a câştigat alegerile cu un program de guvernare care promitea lapte şi miere, PSD a reuşit mai mult s...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].