logo
sâmbătă, 23 februarie 2019


Categorii

Exclusiv | Dragnea minte fără cap. Dovezi fără "valiză", care-l distrug

Îşi tot prosteşte în faţă electoratul, sperând că tot ce minte pe la televiziunile de partid este crezut pe loc de prostime. "Tel Drum-ul sau nicio altă companie nu mi-a plătit nimic din ceea ce s-a realizat în vreo proprietate de-a mea. Niciodată!", declară Dragnea, senin, după apariţia primelor documente din scandalul "Valiza". Asta dupa sceneta cu valizele din care arunca gogoşi dosare cu Iohannis. Un caraghios... Iată probele:

El cu minciunile, noi cu documentele pe masă

Pâna la scandalul "Valiza", Track News a publicat în exclusivitate documente care demonstreză că familia Dragnea, prin fiul său, Dragnea Ştefan Valentin, a obţinut zeci de miilioane de euro ("Dragnea şi-a folosit fiul în căpuşarea masivă a Tel Drum") şi, mai grav, cum o face chiar şi în ziua de azi, în ciuda dosarelor penale existente ("Documente din afara "valizei pierdute". Tel Drum, căpuşată şi azi cu milioane de euro de firmele lui Dragnea jr."). Documente, nu gogoşi! Documente, nu circ ieftin! Acte, probe...

Dovezile aduse de Track News sunt "îmbrăcate" cu cele din "Valiza": imagini cu viaţă de lux (în limitele educaţiei membrilor grupării), mailuri despre împrumuturi personale de milioane de lire sterline, etc. Ba chiar şi mailuri de-ale fiului în care cerea bani cu nemiluita de la Tel Drum. Şi, chiar şi în faţa acestor dovezi, Liviu Dragnea, susţine în continuare că nu are "nicio legatură". Păi, îşi reneagă fiul?! Nu e al lui?! Sau va face o scenetă la Antena 3 în care se va victimiza ca fiind înşelat de Bombonica, astfel că Ştefan Valentin este, de fapt, un bastard care îl căpuşează masiv fără ca el să ştie? Sau crede că toţi românii sunt proştii lui de serviciu?!

O nouă anchetă Track News: Fiul lui Dragnea ia de la Tel Drum active de 3 milioane de euro la preţul de 5.963 de euro

Compania Tel Drum SA și directorul ei, Petre Pitiș, nu doar i-au achitat lui Valentin Dragnea, fără a avea o bază legală, reparațiile mașinii. Ci i-au cumpărat și dăruit odraslei liderului PSD mai multe autoturisme de lux. Mașini de zeci de mii de euro i-au fost cedate lui Valentin Dragnea printr-un mecanism destul de neșlefuit: erau cumpărate pe firmele ce au fost apoi cedate, cu active cu tot, la prețuri derizorii.

De exemplu, pentru toată societatea Gransiloz SRL, Valentin Dragnea a plătit suma de 5.600 de euro. Dar de acești bani s-a ales, printre altele, cu un Ford Ranger și un Mitsubishi Pajero aproape achitate integral. Plus un..cal evaluat la 3.700 de lei.

Modelul de Ford Ranger, primit de fiul lui Dragnea, la pachet, de la Tel Drum

La fel, prin firma Zooveg 2010 SRL, pentru care Valentin Dragnea a achitat în noiembrie 2016 suma de 1.430 de lei (aproximativ 317 euro), fiului liderului PSD i s-a dat un VW Touareg ce figura în contabilitate cu o valoare brută de 149.242 lei. Așadar, pentru doar 317 euro, Dragnea jr. s-a ales de la Petre Pitiș – Tel Drum SA cu o mașină de peste 33.000 de euro.

O super-afacere, dat fiind că și azi prețul oricărui autoturism din cele trei este de peste 20.000 de euro. Și acestea nu au fost singurele active imobilizate cu valori considerabile luate pe bani puțini de Valentin Dragnea.

Documente contabile ale Gransiloz SRL și Zooveg 2010 SRL arată că, la momentul preluării lor de către fiul liderului PSD, firmele mai aveau active de milioane de euro:

2.783.000 de euro este valoarea activelor pe care le-a obţinut fiul lui Liviu Dragnea după ce a cumpărat, cu 5.963 de euro, firmele Gransiloz şi Zooveg, de la TEL DRUM

baterie silozuri cereale – valoare de 2.901.741 lei/ 630.000 de euro

echipament silozuri cereale – valoare de 7.348.340 lei/1,6 milioane euro de euro

autocamion Mercedes – valoare de 143.302 lei/ 30.000 de euro

combină Claas Lexion 600 – valoare de 558.075 lei/ 121.000 de euro

combină Claas Lexion 600 – valoare de 657.082 lei /142.000 de euro

tractor Claas – valoare de 667.293 lei/ 144.000 de euro

tractor Axion 940 – valoare de 697.500 lei /146.000 de euro

tractor Arion – valoare de 320.657 lei /70.000 de euro

TOTAL- 2.783.000 de euro

Pentru toate acestea, Ştefan Valentin Dragnea a achitat, în total, suma de 27.430 de lei/ 5.963 euro.

Deși Liviu Dragnea neagă cu vehemenţă că ar avea vreo legătură cu valiza pierdută şi regăsită, Direcţia Naţională Anticorupţie spune, într-un răspuns pentru Digi24, că informaţiile apărute au într-adevăr legătură cu un dosar în lucru.

Fiul lui Dragnea lua bani de la Tel Drum chiar şi pentru a-şi tuna maşina- 80.000 de euro

Printre documentele din valiza care a ajuns la Rise ProjectSite-ul de investigatii Rise Project se regăsesc şi emailuri prin care fiul presedintelui Camerei Deputatilor îi cerea directorului Tel Drum bani pentru a-si achita facturile pentru tuningul unui Volkswagen Golf cu 770 de cai, ce l-a costat 80.000 de euro.

“Salut,

Am si eu o datorie la un tip si nu vreau sa cer lui Liviu ca ma cearta, ma poti ajuta sa o achit? A facut o factura cu ulei pentru masini. Te rog frumos.”

Si Tel Drum plătea.

“Asta chiar e ultima. Am terminat tot la masina”, se jura "prinţişorul Tel Drum", în decembrie 2014.

Dragnea Junior tocmai termina de tunat cel mai puternic Volkswagen Golf din lume. O racheta albastra upgradata la 776 de cai-putere. Smecheria a costat 78.000 de euro.” - scriu cei de la Rise Project.

Stefan Dragnea isi construise cel mai puternic Volkswagen Golf 2.0 TFSI din lume! Potrivit 4tuning.ro, motorul a primit axe cu came custom Catcams, galerie de admisie Billet cu porturi pentru extra 4 injectoare, galerie de evacuare twin-entry acoperita ceramic, soft nou, ECU reprogramat si alte cele.

Probe, nu gogoşi!

Track News

6 noi 13:02
Comentarii

10Rofica(7 noi 10:11)
RUSINE RUSINE RUSINE SA LE FIE LOR !!! "CARACATITA PSD" ne au furat valorile tarisoarei noastre,ne au indatorat ptr sumele nelimitate in conturile lor personale,au saracit poporul roman!!! Unde sint organele de control ale Statului de atitia ani??? Au fost cumparati si EI ??? Chiar toti ne au furat??? Am participat la Revolutia din Timisoara ptr o viata libera si mai buna ptr mine si ptr copilul meu pe care nu l am lasat sa plece din tara! Mi e scirba de toate partidele politice si de toate organele de conducere al Tarisoarei noastre! Astept Partidul vostru in frunte cu tine Rares si Oreste !
00Elena(7 noi 09:51)
Sunt convinsa ,dar vreau recuperarea banilor si pedepsirea lor
00Pristanda(6 noi 18:37)
In borderou apare si un Mitsubishi Pajero.
02Cristian(6 noi 17:13)
Fratilor, in poza vad un Mitsubihi, de unde Ford Ranger???
03Stiri cenzurate(6 noi 16:54)
Ptr ce exista antena 3? Ca sa cenzureze stirile zilei? CNA exista? Antena 3 are alergie la valize dar nu are alergie la paralizate care merg pe picioarele lor.
07Gogu(6 noi 13:51)
Ford Ranger care e de fapt Mitsubishi Pajero ...mwahahahaa
Ultimele Știri
ExterneReapariţia mâinii lipsă a unei statui din Belgia deschide o ...

Mână de bronz din statuia unui grup statuar din Ostende, un oraş belgian, reprezentând congolezi care-şi înalţă priviril...

SocialAlte 58 de cazuri nou confirmate de rujeolă au fost raportat...

Alte 58 de cazuri nou confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, în Bucureşti şi în nouă judeţe. Cele ...

SocialSoluţia naturistă pentru dermatită, cu ulm, stejar alb şi tă...

Dermatita, inflamaţia pielii provocată de agenţi externi, nu reprezintă o ameninţare pentru viaţă şi nici nu este contag...

SocialCe s-a întâmplat cu diaconiţele, femeile din clerul inferior...

Conform teologilor, diaconiţele erau slujitoare ale Bisericii. În primele secole creştine, ele făceau parte din clerul i...

SocialCum se poate scădea drastic consumul de carburant la maşină....

Consumul de combustibil la o maşină depinde şi de stilul de condus. Un stil mai agresiv poate să determine un consum mai...

SocialTragedia cercetătoarei care a murit după o discuţie cu Nicol...

Reputat cercetător în domeniul biologiei, supranumită Vraciul plantelor, cu un doctorat obţinut în SUA, Alice Săvulescu,...

SocialCum a construit Carol I un spital modern după o partidă de v...

Spitalul de la Năruja, judeţul Vrancea, a fost construit doar într-un singur an, fiind pentru acele timpuri cel mai mode...

SocialCe băuturi şi cocktailuri sunt scăzute în calorii şi pe care...

Băuturile alcoolice nu reprezintă cel mai sănătos mod de a trăi. De fapt, un studiu realizat anul trecut arată că alcool...

SocialSecretele celui mai mare seducător din istorie. Cinci trucur...

Giacomo Casanova este cel mai renumit seducător al istoriei. Se spune că a avut peste 132 de amante şi că nu exista feme...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].