logo
marţi, 11 decembrie 2018


Categorii

Jackie Chan își dezvăluie viciile vieții într-o nouă carte

Starul filmelor de arte marţiale Jackie Chan vorbeşte, într-o carte de memorii publicată pentru prima dată în engleză şi lansată marţi, despre dependenţa de alcool şi despre faptul că şi-a lovit fiul, informează CNN.

În volumul "Never Grow Up", lansat prima dată în China în 2015, Chan, în vârstă de 64 de ani, mărturiseşte că a mers la prostituate la începutul carierei sale şi cum celebritatea i-a afectat viaţa privată.

Născut la Hong Kong, Jackie Chan era deja un actor de succes în China când a început să devină faimos la nivel internaţional în anii 1990 în filme occidentale precum "Rush Hour".

În cartea sa, expertul în arte marţiale spune că "după ce a devenit faimos" a câştigat 500.000 de dolari pe care i-a cheltuit pe ceasuri pentru echipa sa de cascadori în Hong Kong.

Chan a dezvăluit faptul că celebritatea l-a schimbat în rău.

Beam tot timpul. Într-o dimineaţă am distrus un Porsche, iar după-amiază un Mercedes-Benz. Toată ziua eram ameţit (Jackie Chan, în noua sa carte)

Când jurnaliştii au încercat să îi fotografieze maşinile distruse, actorul scrie că i-a ameninţat că le dă câte un pumn pentru fiecare fotografie.

"Eram chiar un ticălos", scrie Chan în carte. Actorul a fost desemnat ambasador antidrog în China, în 2009.

Ameninţările cu violenţă fizică nu sunt singurele dezvăluiri şocante pe care Chan le face în cartea sa, continuare a primei autobiografii "I Am Jackie Chan", publicată în 1999.

În "Never Grow Up", actorul povesteşte cum l-a aruncat în cameră pe fiul său de numai 2 ani într-un acces de furie.

"L-am prins cu o mână şi l-am aruncat cu putere în canapea. "Dacă se lovea de laturi ar fi păţit ceva foarte grav", scrie Chan. El mai spune că a regretat acest gest şi a promis că nu-l va mai repeta. "Eu mă ţin de cuvânt. Nu l-am mai împins sau lovit niciodată", scrie Chan.

Nu este prima dată când problemele familiei Chan au apărut în public. Fiul său, Jaycee, a fost condamnat pentru deţinere de droguri, în 2014, la şase luni de închisoare. La acea vreme, Chan s-a învinovăţit pentru că a eşuat în "a-l educa".

Jackie Chan a vorbit în carte şi despre soţia sa, actriţa Joan Lin, cu care s-a căsătorit în 1999. A recunoscut că a înşelat-o cu Elaine Ng, fostă Miss Asia. Cu cea din urmă are o fiică, Etta, acum în vârstă de 18 ani. Actorul nu a avut o relaţie fericită cu fiica sa, care recent s-a căsătorit cu partenera ei, Andi Autumn. În volum, Chan nu aminteşte deloc de fiica lui.

Jackie Chan, născut pe 7 aprilie 1954, este un actor, scenarist, regizor, coregraf şi expert în arte marţiale, originar din Hong Kong, care şi-a început cariera în anii 1960 şi a jucat în peste 150 de filme. A devenit un star la Hollywood graţie francizei ”Rush Hour” şi unor filme precum ”Kung Fu Panda” şi ”The Karate Kid”. Jackie Chan a devenit cunoscut pe plan internaţional pentru stilul său de luptă extrem de acrobatic, sincronizarea comică a scenelor de luptă cu dialoguri spumoase, folosirea armelor improvizate şi cascadorii spectaculoase.

Sursa: news.ro

4 dec 11:36
Comentarii
Ultimele Știri
SocialPetalele de trandafir ajută la tratarea aftelor. Cum se prep...

Aproximativ 25% din populaţia globului dezvoltă, la nivelul cavităţii bucale, afte, mici ulceraţii dureroase şi adesea r...

SocialCum s-a modificat actualul teritoriu al României din 1480 pâ...

120 de hărţi rare au fost expuse public în premieră la Timişoara şi prezintă o imagine de ansamblu a modificării structu...

SocialVIDEO România în vreme de restrişte. Ce făceau ostaşii român...

Imagini cu România din timpul celui de-Al Doilea Război Balcanic, trăgaciul Marelui Război care a dus la Marea Unire, au...

SocialCele mai bizare ritualuri matrimoniale. De ce continuă locui...

De departe, cele mai ciudate obiceiuri legate de căsătorie şi de nuntă sunt în Asia, însă are şi teritoriul locuit de ro...

SocialCele mai bizare mărturii despre dictatorii excentrici din se...

Extrem de bogaţi şi puternici, dictatorii din secolul XX au uimit lumea prin excentricitatea lor şi prin deciziile bizar...

PoliticŞedinţă a CSAT marţi. Pe ordinea de zi sunt subiecte privind...

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte marţi, la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi fiind subiecte priv...

EvenimentCărţile de identitate româneşti, bariere pentru libera circu...

Cartea de identitate romanească nu îndeplineşte măsuri minime de siguranţă recunoscute de statele membre UE, acuză român...

SocialVIDEO Până unde poate duce încăpăţânarea unui om: să facă o ...

Într-o ţară din lume există o clădire prin care trece, la propriu, o autostradă. Proprietarul a refuzat să dea clădirea ...

SocialDe ce este important ca familia să se adune la masă măcar o ...

Specialiştii spun că familia ar trebui să se unească la masă măcar o dată pe zi pentru a discuta despre probleme şi desp...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].