logo
sâmbătă, 23 februarie 2019


Categorii

„Moromeții 2”, depășit de animația „Grinch” în box office-ul românesc

Lungmetrajul „Grinch”, al optulea film de animaţie produs de Illumination şi Universal Pictures, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de peste 1,2 milioane de lei, după ce a fost vizionat de mai mult de 60.000 de spectatori.

Între actorii care şi-au împrumutat vocile pentru personajele filmului bazat pe cartea scrisă de Dr. Seuss se numără Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Tristan O'Hare şi Scarlett Estevez. Lungmetrajul a fost vizionat de 61.945 de spectatori şi a generat încasări de 1.290.467 de lei, potrivit cifrelor transmise de Cinemagia.

Filmul de acţiune „Creed II”, cu Michael B. Jordan şi Sylvester Stallone în distribuţie, a debutat pe locul al doilea în clasamentul românesc, cu încasări de 875.705 lei.

Filmul „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, spinoff al „Harry Potter”, a coborât două locuri, după al doilea weekend de la premieră. Clasat pe locul al treilea, lungmetrajul a generat încasări de 834.474 de lei şi a fost vizionat de 36.107 spectatori.

Drama biografică „Bohemian Rhapsody”, despre Freddie Mercury şi trupa Queen, a coborât un loc, până pe patru, în al patrulea weekend de la premieră, când a fost vizionată de 30.276 de spectatori şi a generat încasări de 652.457 de lei.

O altă dramă a debutat pe locul al cincilea. „Văduve/ Widows”, de Steve McQueen, cu Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo în distribuţie, a generat încasări de 393.397 de lei şi a fost vizionată de 18.550 de spectatori.

Adaptarea „Moromeţii 2”, de Stere Gulea, a coborât patru poziţii în top, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 298.384 de lei şi a fost vizionată de 26.341 de spectatori.

Animaţia „Elliot: o poveste de Crăciun/ Elliot the Littlest Reindeer” s-a clasat pe locul al şaptelea, în coborâre trei poziţii, cu încasări de 178.137 de lei şi 10.075 de spectatori.

Drama muzicală „S-a născut o Stea/ A Star is Born”, cu Bradley Cooper şi Lady Gaga, a coborât trei locuri în clasament, până pe opt, după ce - în al şaselea weekend de la lansare - a generat încasări de 144.280 de lei şi a fost vizionată de 6.543 de spectatori.

Filmul de animaţie „Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot" a coborât tot trei locuri, până pe nouă. În al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 111.229 de lei şi a fost vizionat de 5.644 de spectatori.

Pe locul al zecelea, în coborâre un loc, s-a clasat thrillerul SF „Venom", cu Tom Hardy, Michelle Williams şi Riz Ahmed în distribuţie. În al optulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 100.104 de lei şi a fost vizionat de 4.111 spectatori.

Sursa: news.ro

27 noi 00:00
Comentarii
Ultimele Știri
SocialAlte 58 de cazuri nou confirmate de rujeolă au fost raportat...

Alte 58 de cazuri nou confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, în Bucureşti şi în nouă judeţe. Cele ...

SocialSoluţia naturistă pentru dermatită, cu ulm, stejar alb şi tă...

Dermatita, inflamaţia pielii provocată de agenţi externi, nu reprezintă o ameninţare pentru viaţă şi nici nu este contag...

SocialCe s-a întâmplat cu diaconiţele, femeile din clerul inferior...

Conform teologilor, diaconiţele erau slujitoare ale Bisericii. În primele secole creştine, ele făceau parte din clerul i...

SocialCum se poate scădea drastic consumul de carburant la maşină....

Consumul de combustibil la o maşină depinde şi de stilul de condus. Un stil mai agresiv poate să determine un consum mai...

SocialTragedia cercetătoarei care a murit după o discuţie cu Nicol...

Reputat cercetător în domeniul biologiei, supranumită Vraciul plantelor, cu un doctorat obţinut în SUA, Alice Săvulescu,...

SocialCum a construit Carol I un spital modern după o partidă de v...

Spitalul de la Năruja, judeţul Vrancea, a fost construit doar într-un singur an, fiind pentru acele timpuri cel mai mode...

SocialCe băuturi şi cocktailuri sunt scăzute în calorii şi pe care...

Băuturile alcoolice nu reprezintă cel mai sănătos mod de a trăi. De fapt, un studiu realizat anul trecut arată că alcool...

SocialSecretele celui mai mare seducător din istorie. Cinci trucur...

Giacomo Casanova este cel mai renumit seducător al istoriei. Se spune că a avut peste 132 de amante şi că nu exista feme...

PoliticNoul ministru al Dezvoltării Daniel Suciu apără „tehnic” mod...

Noul ministru al Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, care a depus vineri jurământul, a vorbit la Digi24 despre programu...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].