logo
marţi, 11 decembrie 2018


Categorii

„Moromeții 2”, depășit de animația „Grinch” în box office-ul românesc

Lungmetrajul „Grinch”, al optulea film de animaţie produs de Illumination şi Universal Pictures, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de peste 1,2 milioane de lei, după ce a fost vizionat de mai mult de 60.000 de spectatori.

Între actorii care şi-au împrumutat vocile pentru personajele filmului bazat pe cartea scrisă de Dr. Seuss se numără Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Tristan O'Hare şi Scarlett Estevez. Lungmetrajul a fost vizionat de 61.945 de spectatori şi a generat încasări de 1.290.467 de lei, potrivit cifrelor transmise de Cinemagia.

Filmul de acţiune „Creed II”, cu Michael B. Jordan şi Sylvester Stallone în distribuţie, a debutat pe locul al doilea în clasamentul românesc, cu încasări de 875.705 lei.

Filmul „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, spinoff al „Harry Potter”, a coborât două locuri, după al doilea weekend de la premieră. Clasat pe locul al treilea, lungmetrajul a generat încasări de 834.474 de lei şi a fost vizionat de 36.107 spectatori.

Drama biografică „Bohemian Rhapsody”, despre Freddie Mercury şi trupa Queen, a coborât un loc, până pe patru, în al patrulea weekend de la premieră, când a fost vizionată de 30.276 de spectatori şi a generat încasări de 652.457 de lei.

O altă dramă a debutat pe locul al cincilea. „Văduve/ Widows”, de Steve McQueen, cu Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo în distribuţie, a generat încasări de 393.397 de lei şi a fost vizionată de 18.550 de spectatori.

Adaptarea „Moromeţii 2”, de Stere Gulea, a coborât patru poziţii în top, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 298.384 de lei şi a fost vizionată de 26.341 de spectatori.

Animaţia „Elliot: o poveste de Crăciun/ Elliot the Littlest Reindeer” s-a clasat pe locul al şaptelea, în coborâre trei poziţii, cu încasări de 178.137 de lei şi 10.075 de spectatori.

Drama muzicală „S-a născut o Stea/ A Star is Born”, cu Bradley Cooper şi Lady Gaga, a coborât trei locuri în clasament, până pe opt, după ce - în al şaselea weekend de la lansare - a generat încasări de 144.280 de lei şi a fost vizionată de 6.543 de spectatori.

Filmul de animaţie „Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot" a coborât tot trei locuri, până pe nouă. În al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 111.229 de lei şi a fost vizionat de 5.644 de spectatori.

Pe locul al zecelea, în coborâre un loc, s-a clasat thrillerul SF „Venom", cu Tom Hardy, Michelle Williams şi Riz Ahmed în distribuţie. În al optulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 100.104 de lei şi a fost vizionat de 4.111 spectatori.

Sursa: news.ro

27 noi 00:00
Comentarii
Ultimele Știri
SportCine sunt singurele handbaliste din lotul României care nu a...

România este una dintre formaţiile cu cele mai multe goluri înscrise la acest turneu final al Campionatului European.

SportFOTO Cea mai bună handbalistă a Spaniei este cetăţean de ono...

România întâlneşte azi Spania, la Campionatul European de handbal feminin, şi porneşte are nevoie de victorie pentru a s...

SportSimona Halep, schimbare importantă în perspectiva sezonului ...

Simona Halep se antrenează, dar face în paralel şi recuperare, pentru a fi în plenitudinea forţelor la începutul sezonul...

SocialPetalele de trandafir ajută la tratarea aftelor. Cum se prep...

Aproximativ 25% din populaţia globului dezvoltă, la nivelul cavităţii bucale, afte, mici ulceraţii dureroase şi adesea r...

SocialCum s-a modificat actualul teritoriu al României din 1480 pâ...

120 de hărţi rare au fost expuse public în premieră la Timişoara şi prezintă o imagine de ansamblu a modificării structu...

SocialVIDEO România în vreme de restrişte. Ce făceau ostaşii român...

Imagini cu România din timpul celui de-Al Doilea Război Balcanic, trăgaciul Marelui Război care a dus la Marea Unire, au...

SocialCele mai bizare ritualuri matrimoniale. De ce continuă locui...

De departe, cele mai ciudate obiceiuri legate de căsătorie şi de nuntă sunt în Asia, însă are şi teritoriul locuit de ro...

SocialCele mai bizare mărturii despre dictatorii excentrici din se...

Extrem de bogaţi şi puternici, dictatorii din secolul XX au uimit lumea prin excentricitatea lor şi prin deciziile bizar...

PoliticŞedinţă a CSAT marţi. Pe ordinea de zi sunt subiecte privind...

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte marţi, la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi fiind subiecte priv...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].