logo
miercuri, 20 martie 2019


Categorii

Peste 650 de tineri fotbalişti au participat la ultima preselecţie din programul "Performanţa are viitor"

Record de participare la etapele "Performanţa are viitor": peste 650 de tineri fotbalişti au participat la preselecţia duminică în judeţul Arad.

Cătălin Vulturar (14 ani, UTA Arad) şi Darius Jurj (15 ani, Academia Brosovsky) sunt cei doi câştigători ai preselecţiei organizate de Gillette şi Federaţia Română de Fotbal ieri la Chişineu-Criş, judeţul Arad. Cei doi au fost selectaţi la capătul celui mai disputat trial la care au participat peste 650 de tineri sportivi cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani şi se vor alătura echipei Performanţa are Viitor.

Mijlocaş central la UTA Arad, Cătălin Vulturar va merge să descopere secretele echipei lui Lionel Messi chiar dacă este fan Real Madrid. Cătălin spune că se inspiră din jocul mijlocaşului central Luka Modric şi că îi urmăreşte cu interes pe cei de la Liverpool pentru jocul lor combinativ şi rapid.

Tot în linia de mijloc evoluează şi Darius Jurj pentru echipa sa de club Academia Brosovsky, pe postul de mijlocaş dreapta. În vârstă de 15 ani, Darius este fan declarat Leo Messi şi spune că modul cum argentinianul conduce balonul şi vede jocul sunt pentru el surse de inspiraţie.

„M-am bucurat foarte mult să văd un entuziasm uriaş aici, la Chişineu-Criş. Au venit foarte foarte mulţi copii, peste 650, iar asta demonstrează cât de multă pasiune există pentru fotbal. Avem talente, avem viitor, iar astfel de acţiuni sunt mereu binevenite. Am ales doi fotbalişti foarte talentaţi, pe Cătălin şi Darius care ne-au demonstrat că merită să meargă la Barcelona. Sper să îi vedem pe cât mai mulţi dintre cei prezenţi azi cât mai repede în echipele naţionale!”, a declarat Miodrag Belodedici, scouter al Federaţiei Române de Fotbal, prezent la preselecţia din judeţul Arad.

Vulturar şi Jurj completează echipa din acest sezon al proiectului "Performanţa are viitor", alături de Ionuţ Dobre (nelegitimat), Florin Cîniparu (AS Kinder Constanţa), Albert Hofman (ACS Juniorul Câmpulung Moldovenesc), Ionuţ Canea (ACS Dorna Vatra Dornei), Albert Călin (Flacăra Moreni), Dragoş Hreceniuc (Juniorul Suceava), Alexandru Maxim (CSŞ Craiova) şi Marius Miruţă (LPS Târgu-Jiu), Eduard Szabo (AFC Unirea Alba-Iulia) şi Marian Buruiană (CSO Cugir).

Cei 12 jucători aleşi în cadrul acestui sezon vor merge în luna mai la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, pentru un stagiu de pregătire, şi la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.

Sezonul 2017 – 2018 a cuprins şase etape: Constanţa (20 august), Putna (1 octombrie), Râmnicu-Sărat (28 octombrie), Işalniţa (18 martie), Cugir (1 aprilie), Chişineu-Criş (15 aprilie).

"Performanţa are viitor" se desfăşoară sub umbrela programului FRF Împreună suntem fotbal şi are loc în perioada august 2017 - mai 2018.

16 apr 15:25
Comentarii
Ultimele Știri
SocialDocumente desecretizate de CIA despre prezenţa armatei sovie...

Spionii Statelor Unite ale Americii au fost deosebit de activi în România după cel de-Al Doilea Război Mondial, în condi...

SocialIes viperele din hibernare. Care sunt zonele din România cel...

Martie este luna în care viperele ies din hibernare. Caraş-Severin este unul dintre judeţele unde viperele sunt la ele a...

SocialFOTO Aventura unei românce în Japonia: „Poate să ţi se pară ...

O familie de români petrece câteva luni pe an în Ţara Soarelui Răsare, datorită jobului unuia dintre membri. I-am rugat ...

SocialDe ce îngăduie Dumnezeu suferinţa copiilor. Explicaţiile teo...

Multă lume se întreabă de ce permite Dumnezeu ca cei mici să sufere de anumite boli grave. Explicaţiile teologilor sunt ...

SocialIstoria Imnurilor Naţionale ale României. Cum a fost selecta...

Muzica militară de fanfară îşi are începuturile în primele decenii ale secolului al XIX-lea. „În numele Guvernului” este...

ExterneVIDEO Jurnalistă catolică, anchetată de poliţia britanică du...

O jurnalistă cu convingeri catolice conservatoare, mamă a 5 copii, este anchetată de poliţia din Surrey, sud-estul Angli...

PoliticTeodorovici: Vom modifica OUG 114: „taxa pe lăcomie” se schi...

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marţi seara, la TVR 1, că OUG 114 va fi modificată, iar „taxa pe lă...

SocialProiecte de 6,7 milioane de lei semnate la Zalău. Peste 600 ...

Cele două investiţii vor fi implementate cu finanţare din fonduri europene nerambursabile, în cadrul POR 2014-2020.

PoliticTeodorovici: Cândva o să candidez şi la prezidenţialele din ...

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marţi seara, într-o emisiune la TVR 1, că intenţionează să c...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].