logo
marţi, 26 martie 2019


Categorii

Peste 8.000 de persoane aşteptate la cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Cât costă abonamentele

Începând din această săptămână, s-au pus în vânzare abonamentele pentru a doua ediţie a Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România, ce se desfăşoară între 9 şi 11 august în comuna argeşeană Corbi. Preţul unui abonament pe 3 zile pentru cei care îl achiziţionează până pe 28 februarie este de 65 de lei.

Cel puţin 12 trupe de top din ţară şi de peste hotare vor concerta la Stonebird. După cum spune Mihai Capet, unul dintre organizatori, „peste 8000 de fani din ţară şi de peste hotare sunt aşteptaţi în cele trei zile ale festivalului Stonebird, dublu faţă de ediţia din 2018. Cinci trupe au confirmat deja prezenţa.

Vor concerta trupa Bună Seara, Prieteni (avându-i în componenţă pe consacraţii Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică), trupa Bucovina, precum şi trei formaţii ce au concertat şi anul trecut: ZOB, Alex Calancea Band şi The Rock-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa”.

Vor fi două scene la festival, iar pe 10 august va fi organizat un cros umanitar contra unei taxe modice. Banii strânşi la cros vor fi donaţi pentru o cauză nobilă.

„Suntem foarte bucuroşi să participăm la a doua ediţie a festivalului “Stonebird”, care a beneficiat de un public extrem de inimos anul trecut, atât din ţară, dar şi de peste hotare. Acesta este un semn că lineup-ul a fost unul de excepţie, la fel cum se prefigurează şi în acest an. Chiar ne gândeam la faptul că şi festivalul Woodstock a debutat într-un fel asemănător, iar în timp a devenit cel care a schimbat cu adevărat lumea, lucru care sunt sigur că se va întampla şi cu Stonebird, care a început deja ”să-şi desfacă aripile” ”, a declarat pentru Adevărul Cristi Minculescu.

La festival vor fi sute de locuri de parcare şi camping, numărul acestora crescând semnificativ comparativ cu ediţia de anul trecut.

Legat de mâncare şi băutură, toţi participanţii la Stonebird vor primi un card pe care îl vor putea încărca cu ce sumă de bani doresc, iar băuturile şi mâncarea vor fi achiziţionate cu acest card. Organizatorii spun că, la fel ca în 2018, preţurile la festival vor fi cu mult mai mici faţă de alte festivaluri de profil.

Va fi în cadrul zonei de festival şi un mini-parc de aventuri şi va fi amenajat de asemenea un loc de joacă pentru copii.

La ediţia din 2018, vedeta festivalului a fost Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC.

Ideea acestui inedit festival rock în mediul rural aparţine la patru tineri pasionaţi de rock: Mihai Capet-pilot de curse şi actor, Daniel Ignat-solistul trupei The Rock, Traian Mitroi-om de afaceri şi Bogdan Năstase-om de afaceri şi pilot de curse.

11 ian 15:37
Comentarii
Ultimele Știri
SportCe va face Bianca Andreescu cu cei 1,3 milioane de dolari câ...

Bianca Andreescu adat lovitura vieţii, câştigând turneul de la Indian Wells, care i-a adus şi un premiu financiar de 1,3...

SportDe ce a abandonat Bianca Andreescu la Miami! Canadianca este...

Bianca Andreescu nu a putut să-şi continue parcursul bun pe care l-a avut în această lună, fiind nevoită să abandoneze l...

SportVIDEO Scene şocante! Violenţă extremă la un meci de rugby, l...

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

SportAu rămas doar opt! Cum arată tabloul sferturilor de finală a...

Turneul de la Miami a ajuns în faza sferturilor de finală, acolo unde au rămas cele mai bune opt jucătoare ale competiţi...

SocialVIDEO Incendiu de vegetaţie uscată, scăpat de sub control. D...

Un incendiu de vegetaţie uscată iscat de un bătrân de 85 de ani s-a extins la două case din localitatea dâmboviţeană Răz...

SocialOra Pământului, la Complexul Naţional Muzeal “Curtea Domneas...

Ora Pãmântului (Earth Hour) este un eveniment international, organizat în ultima sâmbãtã a lunii martie a fiecãrui an, c...

SocialPrognoza meteo: Iarna se întoarce în forţă. Un val de aer po...

Iarna se întoarce în forţă în toată ţara, după zilele frumoase de vară când în sudul ţării s-au atins şi 25 de grade. De...

EconomicTopul celor mai mari 10 exportatori români de cereale. În ce...

Exporturile de cereale ale României au atins cote înalte anul trecut, depăşind valoarea de 2 miliarde de euro, aproape j...

SocialUrmăriţi internţional pentru furt şi fraude, capturaţi de po...

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de investigaţii criminale Ialomiţa au acţionat pentru depistarea persoanelor...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].