logo
vineri, 24 mai 2019


Categorii

Vreme de primăvară, soare şi temperaturi ridicate. Va fi mai cald decât în mod obișnuit

În ţinuturile estice vor fi ceva înnorări, poate şi 2, 3 stropi de ploaie; iar maximele se vor situa între 7 şi 16 grade. În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă încă o zi caldă.

Apar şi câţiva nori, dar şansele de ploaie sunt aproape inexistente, iar maximele urcă până la 12, 13 grade.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei temperaturile pierd 2, 3 grade faţă de ziua trecută, dar tot va fi mai cald decât în mod obişnuit. Norii se adună şi pe aici; e posibil să picure trecător, dar în ansamblu avem vreme destul de frumoasă.

La fel va fi şi în jumătatea nordică a Moldovei: soare cu nori şi condiţii de ploaie slabă sau burniţa. Nu lipsesc momentele cu soare şi se răceşte faţă de dumincă, când s-au înregistrat în jur de 16 grade. Luni vor fi cel mult 10, 11 grade, dar şi acestea sunt valori peste normalul periodei.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş dimineaţa s-ar putea să apară ceaţă, dar amiază ne aduce soare şi atmosferă foarte plăcută.

În ţinuturile vestice prindem încă o zi însorită, cu temperaturi mai potrivite pentru lună martie. Vântul nu prea se simte, însă la începutul zilei vor fi ceva condiţii de ceaţă şi în zonele joase de aici.

În Transilvania avem încă o dimineaţă rece, cu negura în zona depresionară. Norii nu prea se arată; atmosfera se dezmorţeşte treptat şi se face mai cald.

Vreme foarte frumoasă găsim şi în Oltenia. Cerul se păstrează curat toată ziua, vântul adie plăcut temperaturile cresc cu fiecare oră. După prânz se vor înregistra în jur de 14, 15 grade.

Condiţii meteo foarte bune avem şi în ţinuturile sudice: soare, atmosferă plăcută şi temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal la acesta dată.

În Bucureşti ne aşteaptă încă o zi superbă, cu cer senin, vânt domol şi temperaturi de luna martie. Pe la amiază se ating din nou 13, 14 grade. La noapte temperaturile rămân pozitive; minima ajunge pe la 1 grad şi e posibil să apară ceaţă.

Şi la munte continua vremea frumoasă. Nu prea zărim norii; nici vântul nu exagerează şi se face mai cald. Din păcate, stratul de zăpadă mai pierde câţiva centimetri şi se menţine riscul de avalanşa în multe masive.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Începem o nouă săptămâna cu vreme de primăvară; soare în majoritatea zonelor şi ceva înnorări, poate şi 2, 3 stropi de ploaie în ţinuturile estice.

Marți va domina timpul frumos, deşi prin est şi sud-est se mai înnorează şi e posibil să burniţeze. Temperaturile se menţin ridicate, iar vântul se înteţeşte în zona montană înaltă şi prin Moldova.

Vremea se păstrează caldă şi miercuri, însă în nord, nord-est şi centru se adună norii şi vor aduce ploi slabe, trecătoare. La munte apare lapoviţă; vântul sufla tare pe creste, dar are ceva intensificări şi în sudul Banatului şi în zona Olteniei.

Joi, temperaturile încep să scadă. În vest, nord şi centru, atmosfera devine închisă şi o să plouă din când în când, iar la munte vor fi ninsori cu lapoviţă. Prin sud şi est găsim vreme mai bună, cu înnorări, dar şi un pic de soare.

Sursa: stirileprotv.ro

18 feb 10:32
Comentarii
Ultimele Știri
EntertainmentMet Gala 2019 | Kim Kardashian şi-a făcut apariţia „udă leoa...

Vedeta Kim Kardashian şi-a făcut apariţia într-o ţinută provocatoare la Gala Muzeului Metropolitin, cel mai aşteptat eve...

SocialUn nou caz de CREŞĂ a groazei: Două îngrijitoare ar fi agres...

Poliţiştii au început cercetările la o creşă din Năvodari, judeţul Constanţa, după ce două educatoare au fost acuzate de...

EntertainmentExtravaganţă sub privirile tuturor: Lady Gaga s-a dezbrăcăt ...

Cântăreaţa americană Lady Gaga a schimbat patru ţinute în 15 minute la ediţia de anul acesta a Met Gala de la New York, ...

SocialReferendum 2019. Opinia unui ONG: Întrebările sunt un simplu...

APADOR-CH, asociaţie pentru apărarea drepturilor omului, consideră că întrebările anunţate pentru referendumul din 26 ma...

SocialOm de afaceri din Braşov inclus în Topul Forbes, reţinut dup...

Un cunoscut om de afaceri din Braşov a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că şi-a omorât bunica, anunţă Parchetu...

SocialUrgenţă medicală: Un tânăr cu arsuri grave, transportat în s...

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, efectuează marţi o ...

SocialCaz medical, afectat de vremea rea. Ambulanţă blocată 15 ore...

O ambulanţă a rămas blocată 15 ore într-o localitate din Argeş, unde mersese la o femeie aflată în stop cardio-respirato...

PoliticLIVE Un nou judecător la CCR. Camera Deputaţilor alege ACUM ...

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, raport favorabil pentru toţi cei trei candidaţi la funcţia de j...

SocialATP Madrid: Radu Albot i-a cedat în trei seturi lui Fernando...

Tenismanul moldovean Radu Albot, numărul 44 mondial, nu a reuşit să se califice în şaisprezecimile de finală ale turneul...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].