logo
joi, 23 mai 2019


Categorii

Vremea se încălzește semnificativ. Vor fi temperaturi de până la 14 grade în unele zone

Luni se încălzeşte, norii vor fi numeroşi şi doar prin nord-vestul şi centrul ţării apare soarele. Spre seară şi noaptea, vin ploi slabe în jumãtatea vestică, iar la munte aşteptam lapoviţă.

În Oltenia, Muntenia şi Moldova va picura sporadic şi va fi ceata dimineaţa.

Marţi avem vreme caldă pentru luna ianuarie; în Dobrogea se pot atinge chiar şi 14 grade Celsius. Se mai aduna norii şi va ploua slab în Banat, Oltenia, local în Muntenia şi Transilvania. La munte, vor fi ploi şi lapoviţă, iar la altitudini mari va ninge

Miercuri, cerul va fi acoperit de nori cam peste tot. Se anunţă lapoviţă la munte dar în rest va ploua şi se pot strânge cantităţi mai mari de apă în dealurile subcarpatice din sud şi în zona Carpaţilor Meridionali.

Joi, aşteptăm precipitaţii slabe în majoritatea zonelor ţării: vor fi mai ales ploi în sudul ţării şi lapoviţa în rest. Vântul va avea unele porniri în sud-est şi pe crestele montane.

În Dobrogea şi Bărăgan găsim vreme închisă, cu ceata şi burniţa. Vântul devine activ iar temperaturile, cresc fata de ziua trecută şi vor ajunge până la 9 grade Celsius.

La fel va fi şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei: cernoros; ceaţă şi condiţii de burniţa. Vântul va avea unele porniri, iar la amiază se vor atinge 7 grade Celsius.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, se anunţă înnorări persistente câţiva stropi de ploaie şi ceata persistenta mai ales dimineaţa. Termic, stăm mai bine decât ieri: maximele urcă spre 3 grade Celsius.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş atmosfera se mai dezmorţeşte, se arată soarele dar spre seară şi la noapte vin precipitaţii mai ales sub formă de ploaie. Temperatura aerului va creşte chiar şi cu 7 grade faţă de ziua trecută.

Şi în vestul țării zărim soarele dar mai târziu se aduna norii şi vor aduce ploi cam peste tot iar la munte vor fi precipitaţii mixte şi s-ar putea să apară poleiul. Vântul va avea intensificări în Banat, se încălzeşte şi se pot atinge chiar şi 11 grade Celsius.

În ţinuturile centrale găsim vreme mai bună în partea estică, pe unde soarele va fi mai generos. Vântul se va înteţi pe crestele montane , se încălzeşte şi se vor atinge 7 grade Celsius în vestul provinciei.

În Oltenia avem şi luni vreme neplăcută, cu ceață şi burniţă. Temperaturile se opresc pe la 7 grade

În sudul țării se anunţă înnorări şi ceaţă în prima parte a zilei când e posibil să şi picure trecător dar mai târziu apare şi soarele printre nori. Se încălzeşte fata de ieri şi vor fi până la 7 grade Celsius.

În Bucureşti, luni, norii vor fi numeroşi iar dimineaţa avem şi ceaţă. Se încălzeşte uşor şi după prânz termometrele vor indica în jur de 5 grade Celsius.

Marţi, atmosfera va fi închisă, dimineaţa se anunţă din nou ceaţă, iar spre seară şi noaptea va ploua slab. Temperaturile continuă să crească şi vor depăşi normalul perioadei. Maximă va fi în jur de 7 grade iar în noaptea următoare se vor înregistra 3 grade.

Miercuri vin câţiva stropi de ploaie, se face mai cald şi vom avea temperaturi ridicate pentru luna Ianuarie. Maxima va ajunge la 9 grade Celsius.

Joi cerul va fi mai mult noros şi o să plouă din când în când. Vântul va fi insistent şi maximă termică se va situa în jurul valorii de 7 grade.

În zonele de munte, luni cresc temperaturile. Înnorările vor fi temporare, iar spre searã şi la noapte, aşteptam lapoviţa slabă şi în aceste condiţii s-ar putea să apară poleiul. Vântul va prinde putere în special pe creste, unde la rafalã vor fi viteze de peste 80 km/h, şi zăpada va fi spulberată.

Marţi, precipitaţiile se extind dar vor fi slabe cantitativ. La altitudini mari va ninge şi vântul va prinde putere.

Miercuri aşteptam lapoviţa şi se vor strânge cantităţi mai mari de apă în zona Carpaţilor Meridionali. Izolat vor mai fi condiţii de polei. Joi vor fi înnorãri şi precipitaţii slabe mixte iar vântul va sufla mai tare la altitudini mari.

28 ian 11:19
Comentarii
Ultimele Știri
EntertainmentMet Gala 2019 | Kim Kardashian şi-a făcut apariţia „udă leoa...

Vedeta Kim Kardashian şi-a făcut apariţia într-o ţinută provocatoare la Gala Muzeului Metropolitin, cel mai aşteptat eve...

SocialUn nou caz de CREŞĂ a groazei: Două îngrijitoare ar fi agres...

Poliţiştii au început cercetările la o creşă din Năvodari, judeţul Constanţa, după ce două educatoare au fost acuzate de...

EntertainmentExtravaganţă sub privirile tuturor: Lady Gaga s-a dezbrăcăt ...

Cântăreaţa americană Lady Gaga a schimbat patru ţinute în 15 minute la ediţia de anul acesta a Met Gala de la New York, ...

SocialReferendum 2019. Opinia unui ONG: Întrebările sunt un simplu...

APADOR-CH, asociaţie pentru apărarea drepturilor omului, consideră că întrebările anunţate pentru referendumul din 26 ma...

SocialOm de afaceri din Braşov inclus în Topul Forbes, reţinut dup...

Un cunoscut om de afaceri din Braşov a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că şi-a omorât bunica, anunţă Parchetu...

SocialUrgenţă medicală: Un tânăr cu arsuri grave, transportat în s...

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, efectuează marţi o ...

SocialCaz medical, afectat de vremea rea. Ambulanţă blocată 15 ore...

O ambulanţă a rămas blocată 15 ore într-o localitate din Argeş, unde mersese la o femeie aflată în stop cardio-respirato...

PoliticLIVE Un nou judecător la CCR. Camera Deputaţilor alege ACUM ...

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, raport favorabil pentru toţi cei trei candidaţi la funcţia de j...

SocialATP Madrid: Radu Albot i-a cedat în trei seturi lui Fernando...

Tenismanul moldovean Radu Albot, numărul 44 mondial, nu a reuşit să se califice în şaisprezecimile de finală ale turneul...

DESPRE NOI

TRACKNEWS este un proiect internațional care-și propune să promoveze valorile europene, luptând împotriva fake news-urilor și a derapajelor de la normele democrației și ale bunului simț. Proiectul implică o platformă online, care include mai multe TRACKNEWS-uri (TRACKNEWS UK, TRACKNEWS Switzerland).

Plecând de la agregare, în ideea de a oferi cititorilor noștri cele mai importante news-uri ale zile, platforma va avea conținut propriu, cu respectarea strictă a deontologiei jurnalistice. Tocmai în acest sens, echipa este formată din jurnaliști tineri, "open mind", entuziaști și cu un dezvoltat spirit civic. Nu facem politică și suntem fericiți că investiția în proiect nu este una mioritică, astfel ca nu există niciun parti pris.

Nu suntem adepții "BREAKING NEWS" și nici nu vom publica știri "la grămadă". Vrem să vă oferim subiecte de autor și știri relevante, susținute de imagini de calitate. Nu vom promova niciodată așa zisele VIP-uri care împanzesc tabloidele și televiziunile. La fel, nu vrem milioane de accesări. Vrem să fim interactivi cu cititorii noștri, astfel ca TRACKNEWS să fie locul vostru în care să găsiți ceea ce vreți să citiți, să ne ajutați și să ne corectați atunci când vom greși. Pentru că, da, probabil vom face și greșeli, dar, sperăm noi, vor fi greșeli de formă și nu de fond.

Pentru a ne ajuta, lăuda și critica, ne puteți scrie pe [email protected].